Bij de Eetcafé van 27 oktober 2019 a.s. maakt u kennis met de muzikale formatie The Outlaws, bestaande uit zanger gitarist Ben Zuur, Adriaan van Rumpt op gitaar en ukelele en basgitarist Albert Valentijn. Het belooft een muzikale spektakel te worden!

De winnende foto.

Als 2e is deze foto geworden

Als 3e geeindigd is deze foto.

Deelnemers fotowedstrijd 16 dec. 2018:

Bij de afsluiting vh 1e halfjaar 2019 heeft Masohi afgerond met een gezellige Makan Patita.

Gezellig en zeer geslaagd.

Belangrijke mededeling !

Beste bezoekers van Masohi Eetcafé,

Door samenloop van omstandigheden kan de geplande Eetcafé van d.d. 25 augustus 2019 helaas geen doorgang vinden. Dit betekent dus dat de eerstvolgende Eetcafé zal plaats vinden op zo. 29 september 2019. De reden hiervan leest u op onderstaand bericht:

Van Beheer Aswa/welzijn aan:

Stichting Masohi Appingedam.

Beste,

Op 25 augustus 2019 staat in onze ruimte bezettingsboek een aanvraag van uw organisatie voor het eetcafé. Helaas moeten we dit annuleren en u dus mededelen dat deze niet kan doorgaan. Zoals u weet is enige tijd geleden 1 van onze beheerders (Bart) overleden. Onze andere beheerder geniet dan nog van zijn vakantie. Omdat we onderbezet zijn qua personeel hebben we moeten besluiten het gebouw in augustus in de avonden en voor weekend activiteiten te sluiten. Vanaf september draait alles weer gewoon. Vertrouwende op uw begrip, horen we nog graag dat u deze mail hebt ontvangen om misverstanden te voorkomen.

Met vriendelijke groet, ASWA welzijn APPINGEDAM

 

MA SO HI

MASOHI betekent MAkan (Eten) SOkong (Ondersteunen) HIdup (Leven) oftewel Samen eten - Samen ondersteunen - Samen leven.

 

De 4 ringen in de letter O van de logo MASOHI symboliseert de 4 generaties Molukkers die in Nederland zijn.

De logo van Stichting Masohi op de bedrijvenzuil bij ASWA, Burg. Klauckelaan 16, 9902 KZ Appingedam

Bedankt, dat U me leerde over het gevoel van geduld...Fijne zondag.

Stichting Pelita heeft in samenwerking met stichting Salawaku een regionale ouderendag in Hoogeveen georganiseerd op 29 september 2018.

Eén keer per jaar organiseert Pelita een Ouderendag van Molukse Ouderendag in Barneveld. Op deze video ziet u de ouderendag van 30 juni 2018 j.l. Er stonden eetkraampjes, kraampjes met culturele kebaya's, tshirts, info-kraampjes. Ook trad Jimmy Belmartin op en nog vele andere aktiviteiten.

Gastoptreden van de dansgroep "Masohi Badansa" bij het verzorgingstehuis "De Dilgt" in Haren op 26 mei 2018. De dansgroep bestaat zowel uit Molukse als Nederlandse dames.

Roegwold en omgeving Schildmeer.

Prachtig natuurgebied. Een aanrader om eens de fietsroute te doen.

Eetcafé Masohi 31 maart 2019 met speciale gasten uit Huizen. Heel gezellig.

Gezellig dansen bij de Eetcafé van Masohi.

Welkom in Appingedam.........stukje natuur in Appingedam.

In het centrum van Appingedam.

Groepsfoto bij de Eetcafé Masohi op 31 maart 2019 met Itte Papilaja, Nico Papilaja, Theo Boiten, Nelis Tuhehay (medewerkers Stichting Pelita).